Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Nooo... jak stoi grzecznie nie wstrząśnięty i niezmieszanyZirkau pisze:A co Ty się tego Żywca czepiasz? Stoi sobie grzecznie w kącie i nikomu nie zawadza.
 to mosz recht. Ino nie pić tego czeguś, bo się do piwa zrazita, a piwo [nie szczyny] dobre jest i mo wiela  takich no... mikro tych... elymyntów [za przeproszyniym], nale najlepiyj to niepasteryzowane [tyn Pasteur, to fajny patynt na kompoty wynalozł, ale nie do piwa] i nie filtrowane. Ciynżko tero takie utrafić... ale się człowiek postaro albo cuś z "regionalnych" trafi albo cuś z zahranicy ściungnie. To ino moja prowda i dla nikogo inszego tako sama być nie musi.
 to mosz recht. Ino nie pić tego czeguś, bo się do piwa zrazita, a piwo [nie szczyny] dobre jest i mo wiela  takich no... mikro tych... elymyntów [za przeproszyniym], nale najlepiyj to niepasteryzowane [tyn Pasteur, to fajny patynt na kompoty wynalozł, ale nie do piwa] i nie filtrowane. Ciynżko tero takie utrafić... ale się człowiek postaro albo cuś z "regionalnych" trafi albo cuś z zahranicy ściungnie. To ino moja prowda i dla nikogo inszego tako sama być nie musi."Nocnik bizona tragarza 0,6l i 1,0l"Tatonka Sherpa Pot, 0,6l i 1,0l
 Mi laborantki kazały przynosić tylko trochę w małym kubeczku...
     Mi laborantki kazały przynosić tylko trochę w małym kubeczku...  

[
[ 

[/center]
[/center]