Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sie 2009 Posty: 157 Skąd: Beskid Niski
Wysłany: 2010-01-30, 15:55
Heavy 170 przecież nie są w serek. Sam takie noszę i są całkowicie dobre. Nic się nie rozciągają i nic złego z nimi się nie dzieje po wielu praniach.W czym problem? Gramatura 200 to trochę za dużo na T-shirt. Wiem co mówię.
_________________ Żywcem nas nie wezmą - Las nam będzie twierdzą!
Chyba sobie żartujesz. Poniżej 200 to nie widzę sensu kupować koszulki.
Mam dość wyrzucania tshirtów po dwóch praniach.
unabomber napisał/a:
Heavy 170 przecież nie są w serek.
W dopiski "heavy", "strong" przestałem już wierzyć odkąd skończył się PRL
Ale mną się nie przejmujcie - płakał nie będę jak nie będzie tego co chcę. Z pewnością znajdą się nabywcy na to co jest w ofercie.
Wysłany: 2010-01-30, 18:39
Dobra, to w takim razie ja pasuje. Ja tu żadnej oferty nie składam tylko robię to po znajomości - nic bym na tym nie zarobił. Za dużo kombinowania. Promo stars robi niezłe koszulki i ma w ofercie całkiem spory wybór. Jak z tego nie możecie nic wybrać to nic innego nie załatwię.
Ależ nie bierz tego tak do siebie
Ja od samego początku obstawałem przy gramaturze minimum 200 i tego się trzymam.
Nie ma odpowiadającej mi gramatury, to nie biorę - od początku tak twierdziłem.
Ale chętnych na koszulki tu widziałem długą listę, więc moją opinią się nie sugeruj.
Mam tylko nadzieję, że te zapisy, to nie były czcze deklaracje, a przemyślana decyzja, bo niestety ilość adwersarzy w tej dyskusji nie imponuje za bardzo.
Nikt bynajmniej nie inputuje Ci, że robisz interes życia na załatwianiu koszulek, więc nie dąsaj się na mnie, i trzymaj się swojej oferty. Ja trzymam kciuki za powodzenie akcji, mimo że sam z niej nie skorzystam - no może poza naszywkami.
No skoro unabomber napisał że nie ma z tymi koszulkami problemów , to nie wiem w czym problem , mogą napisać że gramatura 170 , a koszulka może być całkiem wporzo .
Wysłany: 2010-01-30, 21:25
W żadnym wypadku się nie dąsam. Po prostu jestem człowiekiem leniwym i nie mam zamiaru kombinować. Przepraszam - nie chce mi się. Propozycję złożyłem - koszulki możecie wybrać - podam cenę i tyle. Chceta to bierzta, niechceta - nie bierzta.
P.S. Naszywki haftowane z logiem - 8.5 zł/sztuka.
Dołączam się do pytania?
Co do gramatury to jest mi rybka czy 170 czy 200, w końcu nie będzie to koszulka za nie wiadomo jakie pieniądze i nie wymagajmy cudów. Po prostu nie może być za gruba co by jakoś oddychała i nie cienka szmata do wywalenia po piątym praniu.