Byłem na tym forum jeszcze za czasów jak je Szaszłyk prowadził. Po wysypaniu się straciłem cierpliwość, zwłaszcza że trochę materiałów poznikało. Teraz postanowiłem wrócić.
Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 470 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-01-25, 20:45
mgr_scout napisał/a:
nawracam zagubione owieczki
Toć ten owieczek się odnalazł i powrócił z tułaczki po świecie, a ty go stąd próbujesz przegonić?
_________________ "...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 470 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-01-25, 20:52
zamieniłeś? nazwał bym to bigamią a nie zmianą, bo i tu i na tacticalu, a i pewnie na goldenie też czasami
_________________ "...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
Tak, tylko, że tam wersji skróconej, bez mc.
Pisywanie zacząłem od starego forum Alpinusa. Po jego zniknięciu jako kontynuacja pojawiło się NGT. Później chyba było to forum i Budo.
Zresztą jak patrze, to na każdym forum ci sami ludzie