Wysłany: 2008-12-26, 14:30
http://elenafilatova.com/index_pl.html Właścicielkę strony znam osobiście 2 lub 3 razy w roku widzimy się na zlotach spoko Babeczka jak dla mnie przegina z prędkością ale nie o to chodzi jeśli byli by chętni minimum 10 osób była by możliwość zorganizowania takowego wypadu i w dosyć dużym stopniu zmniejszyć koszty :Greenie: Wrażenia z siodła motocykla nie zapomniane reszta więcej info jak cos na priv co by nie było ze jakaś reklama czy cus . Pozdrawiam
Wysłany: 2008-12-27, 11:26
Gdyby nie to, że w planach na wakacje mam do przejechania na moto Morze Czarne dookoła, to pewno bym dziabnął z Wami na elektrownie Jak mi coś nie wypali z wyprawą to piszę się na Czarnobyl
Wysłany: 2009-01-31, 15:46
Nie jeżdżę po zlotach. Wolę długodystansowe wypady turystyczne, szczególnie na wschód. No ale dość offu
[ Dodano: 2009-02-06, 11:16 ]
Dobra, trochu mi się plany wakacyjne pozmieniały w związku z niemożnością przekroczenia granicy rosyjsko - gruzińskiej... także uderzam na moto do Kazachstanu Wolf78, masz jakieś namiary na tą kobitę co śmiga Kawą Nindża po Czarnobylu? Ok 11 września będę wracał przez Kijów i chciałbym zahaczyć po drodze o sarkofag
_________________ Born to be wild
abyss Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 66 Skąd: całkiem duża wieś
Wysłany: 2010-02-19, 00:06
Szukam kogoś, kto się wybiera do Chernobyla - najlepiej niech się odezwie na priv.
Czasem pojawia się oferta wyjazdów niekomercyjnych, która z reguły jest droższa niż komercyjne, ale za to zdecydowanie atrakcyjniejsza.
Generalnie nawet wyjazdy komercyjne zapewniają jakiś tam poziom atrakcji, ale gdybym miał jechać drugi raz to chyba już w mniejszej grupie i możliwe że na własną rękę.