Tutaj oto można zakupić.
Arizzon Wolverine 32L - wznowiona produkcja
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Arizzon Shop
- Tytuł użytkownika: Agnieszka
Arizzon Wolverine 32L - wznowiona produkcja
Uwaga, uwaga do gry wraca plecak Arizzon Wolverine 32L, którego zapewne nie muszę wam przedstawiać
Cena pozostaje niezmieniona czyli 420 pln.
Tutaj oto można zakupić.
Tutaj oto można zakupić.
Best Brands, Best Quality.
- Hakas
- Tytuł użytkownika: KAPKANCZYK
Bardzo się cieszę, że ten model wraca do gry. Używam osobiście tego modelu od
tak 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Mimo codziennego ciągania plecaka w mieście i w pracy oraz zabierania go na wszelkie wyprawy krótko terminowe nie widać śladów zniszczenia na tym plecaku. Jego stan jest świadectwem jakości i solidności firmy, którą prowadzi Makato.
32 Wolverine skłoniło mnie do dalszego inwestowania w plecaki Arizzon Wolverine i z nich jestem także bardzo zadowolony.
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że ostatnio pożyczyłem swolą 90Monolit Wolverine koledze na bardzo tródny 5 dniowy wypad. I mimo tego, że źle dopasował sobie system nośny. A mianowicie nie przeplutł mocowania taśmy przez listwy mocujące a więc cały ciężar plecaka skupiał się na taśmach stabilizujących i pasie biodrowym - plecak nie doznał żadnych uszkodzeń typu rozerwanie lub naderwanie szwów. Myślę, że to o czymś świadczy.
Jedynie po powrocie kolega mnie zapytał jak sobie radzę na tródnych podejściach z niestabilnym ładunkiem na plecach
Powiem szczerze nie miałem pojęcia co mu odpowiedzieć. Później sam siedziałem parę godzin i zastanawiałem się jak ten człowiek nie potrafił dopasować systemu nośnego, który przecież jest bardzo prosty a za razem niesamowicie przemyslany i funkcjonalny.
Hakas
Bardzo się cieszę, że ten model wraca do gry. Używam osobiście tego modelu od
32 Wolverine skłoniło mnie do dalszego inwestowania w plecaki Arizzon Wolverine i z nich jestem także bardzo zadowolony.
Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że ostatnio pożyczyłem swolą 90Monolit Wolverine koledze na bardzo tródny 5 dniowy wypad. I mimo tego, że źle dopasował sobie system nośny. A mianowicie nie przeplutł mocowania taśmy przez listwy mocujące a więc cały ciężar plecaka skupiał się na taśmach stabilizujących i pasie biodrowym - plecak nie doznał żadnych uszkodzeń typu rozerwanie lub naderwanie szwów. Myślę, że to o czymś świadczy.
Jedynie po powrocie kolega mnie zapytał jak sobie radzę na tródnych podejściach z niestabilnym ładunkiem na plecach
Powiem szczerze nie miałem pojęcia co mu odpowiedzieć. Później sam siedziałem parę godzin i zastanawiałem się jak ten człowiek nie potrafił dopasować systemu nośnego, który przecież jest bardzo prosty a za razem niesamowicie przemyslany i funkcjonalny.
Hakas
Wędruję poprzez świat polując, walcząc
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima
Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
- Arizzon Shop
- Arizzon Shop