Dzisiaj już mi się nie chce, ale jutro postaram się opisać naszą rowerową trasę ze szczegółami
 Dzisiaj już mi się nie chce, ale jutro postaram się opisać naszą rowerową trasę ze szczegółami 
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

).
 ).Wedle mnie: 50/50.Apo pisze:Czy ktoś z północniaków wybiera się na zlot? Robimy jakieś pospolite ruszenie w zlotowe rejony?

)
)Idea interesująca, pozostaje ustalić termin i miejsce...Qazimodo pisze:Teraz na koniec listopada szykuje się wypad w Borne Sulinowo. Po co czekać do grudnia - na śnieg? A jak nie spadnie to znowu będzie wymówka
A tak poważnie to może w środku tygodnia gdzieś wieczorem w lesie się spotkamy, rozpalimy ogień i dyskusję o planach na tę zimę.
Posiedzimy do północy.
Co Wy na to? Było by jak w tytule:
NA PÓŁNOCY O PÓŁNOCY,
SPOTKOLI SIĘ TOCY CO ICH LAS JEDNOCY
)
Tak! Tak! Tak!Qazimodo pisze:A tak poważnie to może w środku tygodnia gdzieś wieczorem w lesie się spotkamy, rozpalimy ogień i dyskusję o planach na tę zimę.
Posiedzimy do północy.
 Może życie stało się uboższe ;(
 Może życie stało się uboższe ;(

Skład ekipy okołoogniskowej: Miśka, Qazimodo & ja (forum), Tomek, Kuba, Krzysztof (nie z forum:P ). Mordeczek uczestników nie pokażę, gdyż nie wyszły zbytnio pięknie na fotach (może Miśka coś opublikuje
 Skład ekipy okołoogniskowej: Miśka, Qazimodo & ja (forum), Tomek, Kuba, Krzysztof (nie z forum:P ). Mordeczek uczestników nie pokażę, gdyż nie wyszły zbytnio pięknie na fotach (może Miśka coś opublikuje  ). Dodatkowo powiem, iż ekipa, która do nas dochodziła szła nocą dostając ino wskazówkę "od Diabelskiego Kamienia kierujcie się na północ"
 ). Dodatkowo powiem, iż ekipa, która do nas dochodziła szła nocą dostając ino wskazówkę "od Diabelskiego Kamienia kierujcie się na północ"  Po mniejszych (lub większych
 Po mniejszych (lub większych  ) trudach, kilku znakach świetlnych i dźwiękowych udało się znaleźć nasz zakamuflowany obóz
 ) trudach, kilku znakach świetlnych i dźwiękowych udało się znaleźć nasz zakamuflowany obóz   
  ). Trasa Osowa - okolice Diabelskiego Kamienia (szlakiem żółtym i czarnym).
 ). Trasa Osowa - okolice Diabelskiego Kamienia (szlakiem żółtym i czarnym).