Przyjemny musi być ten namiocik; 1.8 kg też brzmi zachęcająco. Widzi mi się takie coś na zimę, na biegówki.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

No może tylko do wyra
 No może tylko do wyra 
 Generalnie czuje jakbym chodził na bosaka, tylko bez bólu stóp
 Generalnie czuje jakbym chodził na bosaka, tylko bez bólu stóp 

puchalsw pisze:Taka "oldschoolowa"...
Już przetestowana. Oddycha jak polar, lekka jak piórko, ciepła jak diabli, świetnie sprawdza się jako poduszka.
Ma dwie mocne kieszenie zapinane na prawdziwe guziki a nie zatrzaski sic!, a karczek na plecach jest podwójny. Żadna szmaciana cienka flanela, ale porządny gruby materiał.
Obrazek

Trend stary, ino obecnie bardziej dżezi...przeszczep pisze:coś w ten deseńGeneralnie czuje jakbym chodził na bosaka, tylko bez bólu stóp
Buty generalnie zostały wymyślone do biegania (nowy trend jakiś).
 A ortopedzi i kliniki sportowe już zacierają ręce z powodu zwiększonej ilości kontuzji
 A ortopedzi i kliniki sportowe już zacierają ręce z powodu zwiększonej ilości kontuzji 
Sam jesteś Wieśniakkiszka pisze: Taka "Wieśniacka" a ja lubię wieśniackie
podaj linka gdzie mozna taką kupić albo w jakim sklepie kupiłeś
 . Ja to mogę być najwyżej redneck.
 . Ja to mogę być najwyżej redneck. Ważniejsze było toporzysko dopasowane do mojej ręki.
 Ważniejsze było toporzysko dopasowane do mojej ręki.Rzez pisze:Trend stary, ino obecnie bardziej dżezi...przeszczep pisze:coś w ten deseńGeneralnie czuje jakbym chodził na bosaka, tylko bez bólu stóp
Buty generalnie zostały wymyślone do biegania (nowy trend jakiś).A ortopedzi i kliniki sportowe już zacierają ręce z powodu zwiększonej ilości kontuzji
 I nie chodzę tak jak ty, bo dla mnie to już by bieg był
 I nie chodzę tak jak ty, bo dla mnie to już by bieg był 
 albo fruti
 albo fruti 

Yamaha TDR 125 z 1998r. Zdjęcia wrzucę na dniach (poprawa warunków pogodowych)
  Yamaha TDR 125 z 1998r. Zdjęcia wrzucę na dniach (poprawa warunków pogodowych)