Leśna lodówka
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- xMaS
- Gadu Gadu: 1248916
- Tytuł użytkownika: Ojcu
Zmiana planów. Zrobię kolonie harcerskie w najbliższej bazie. Też będzie fajnie. I sanepid będzie szczęśliwy i kuratorium zadowolone.
Something to do,
something to think about,
something to enjoy in the woods,
with a view always to character-building, for manhood, not scholarship, is the first aim of education.
Birch-Bark Roll E.T.S.
with a view always to character-building, for manhood, not scholarship, is the first aim of education.
Birch-Bark Roll E.T.S.
o takiej formie jak kolonia harcerska to żem nie słyszał ale może w Mońkach robią
ja bywałem tylko na obozach harcerskich
moja wypowiedź nie była przeciwko Tobie, tylko zwróceniem uwagi na fakt, że możesz sobie wymyślić nie wiadomo jak woodcraftową lodówkę, która będzie superhiper ale nie dla sanepidu i tyle.. po prostu realia są jakie są i do pewnych zaleceń trzeba się dostosować albo zrobić coś nielegalnie..
moja wypowiedź nie była przeciwko Tobie, tylko zwróceniem uwagi na fakt, że możesz sobie wymyślić nie wiadomo jak woodcraftową lodówkę, która będzie superhiper ale nie dla sanepidu i tyle.. po prostu realia są jakie są i do pewnych zaleceń trzeba się dostosować albo zrobić coś nielegalnie..
-
Wedrowycz89
Scio. Sed audentem et fors Deusque iuvat. Albo jak to mówią nasi "bracia" zza Odry "Wer niht wagt, der niht gewinnt"
Something to do,
Birch-Bark Roll E.T.S.
Birch-Bark Roll E.T.S.
Za dawnych czasów bym zaproponował ziemiankę - pod ziemią jest chłodniej, do tego zamrażanie produktów przed umieszczeniem w obozowej chłodni. Można też wstawić zamrażarkę do zaprzyjaźnionego gospodarza. Ale - tu racja - nie znam aktualnego podejścia Sanepidu.
Nie wycinaj lasów bo i ty możesz zostać partyzantem.
- xMaS
powiem brutalnie słowami naszego kierownika kursu kierowników kolonijnych ... "uważajcie chłopaki, niektóre panny z Sanepidu - gdyby mogły kazały by wygotować piersi dla karmiących matek" 
Something to do,
Birch-Bark Roll E.T.S.
Birch-Bark Roll E.T.S.
i to jest to o czym pisałem wcześniej. Co z tego że wymyślisz sobie superhiper fajną lodówkę jak przyjdzie pani z sanepidu i stwierdzi, że ta lodówka to samo złoxMaS pisze:powiem brutalnie słowami naszego kierownika kursu kierowników kolonijnych ... "uważajcie chłopaki, niektóre panny z Sanepidu - gdyby mogły kazały by wygotować piersi dla karmiących matek"
Stąd lepiej dyskretnie zrobić wywiad w lokalnym sanepidzie
Trochę teraz odejdę od tematu. Moja siostra jak jechała do Holandii to niektóre półprodukty zakonserwowane dawała do butelek plastikowych żeby były lżejsze i nie potłukły się, jak się chciało zjeść wystarczyło odciąć szyjkę butelki.
a co do tematu może lodówkę turystyczną? Tylko nie wiem ile wkład wytrzyma.
a co do tematu może lodówkę turystyczną? Tylko nie wiem ile wkład wytrzyma.