Jasna sprawa, ale wewnatrz sa np szwy. Jakie magazynki wyciagales z ladownic (tzn do jakiej broni ) ?adownice z magazynkami mam otwarte, a klapy ładownic włożone za magazynki
Filmik RSC
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
crazy_ivan
Zakladam ze to raczej trening niz "dzialania". Jest taka zasada szkoleniowa - najpierw raczkowanie, pozniej chodzenie i dopiero bieg. Najpierw podstawy ( bron w reku, czy wzrok w kierunku zagrozenia), a dopiero pozniej wykrecanie czasow.
-
Sergiej
- Gadu Gadu: 3726746
trening też jest działaniemcrazy_ivan pisze:Zakladam ze to raczej trening niz "dzialania".
m4- replikacrazy_ivan pisze:do jakiej broni
AK - na ostro
glock- na ostro
jeżeli chodzi o trenowanie szybkiej zmiany magazynka, ale nie jestem w tym szpecem i napewno masz rację, choć nie zahaczyłem chyba nigdy o szwy. Ale ile ja to robiłem razy napewno zbyt mało żeby wypowiadać się, a takie elementy trzeba trenować, trenować i jeszcze raz trenować
Ps: robimy mały OffTop, zaraz nas zbluzgają
- LAKIRANGERS
Nie oplaca sie nam robic tej imprezy dla 2-3 osob...brak zainteresowanych...crazy_ivan pisze:Fajnie, ze tez tak to widzisz. W koncu uczyc sie warto chocby i od samego diablapragne zaznaczyc , ze nie jestesmy towarzystwem wzajemnej adoracji a kazda krytyka jest mile widziana...![]()
Swoja droga, widze ze RSC w tym roku nie organizuje szkolenia "Gulag", a szkoda. Planujecie moze comeback tych zajec?
Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-12-28, 22:18 ]
http://www.telewizjatvt.pl/online-programy?page=1 taka ciekawostka