: 07 wrz 2011, 18:04
				
				Abscessus Perianalis, czy można zastąpić proszek do pieczenia drożdżami?  Jak myślisz, czy w takiej kombinacji to jeszcze będą suchary, czy już ciasto pizzowo-chlebowe?
			 
 
 
 


 (czyli wybełtane z jajkiem i podsmażone, bo mięcha akurat nie mam) i naszedł mnie pewien pomysł. Jako, żem nie był pewien efektu, to będzie tylko jedno zdjęcie. Przez przypadek użyłem tylko składników, które zwykle mam w terenie (poza jajkami, ale te zawsze ktoś przywlecze). Panie i panowie, przedstawiam suchara a la KFC Kotlet!
 (czyli wybełtane z jajkiem i podsmażone, bo mięcha akurat nie mam) i naszedł mnie pewien pomysł. Jako, żem nie był pewien efektu, to będzie tylko jedno zdjęcie. Przez przypadek użyłem tylko składników, które zwykle mam w terenie (poza jajkami, ale te zawsze ktoś przywlecze). Panie i panowie, przedstawiam suchara a la KFC Kotlet!  



To jest autosugestiaAbscessus Perianalis pisze:Co najśmieszniejsze - niektóre kęsy smakowały jakby były zrobione z mięsa - jeszcze nie doszedłem do tego dlaczego.
 
 



 Rozwałkuj ciasto bardziej to będzie lepiej. Po pewnym czasie suchary same twardnieją i przestają się kruszyć. Moje niemal od razu są dosyć twarde a po tygodniu to już nawet bardzo
  Rozwałkuj ciasto bardziej to będzie lepiej. Po pewnym czasie suchary same twardnieją i przestają się kruszyć. Moje niemal od razu są dosyć twarde a po tygodniu to już nawet bardzo  .
 .Właśnie celowo zrobiłem grubsze, myślałem, że wyjdą twardsze. Wcześniej wielokrotnie robiłem cieńsze i myślałem, że to dlatego są kruche. Na razie zawinąłem suchary w papier śniadaniowy i odstawiłem do szafki, może za kilka dni stwardnieją. Tylko dalej pozostaje pytanie: dlaczego każdy suchar pęka na środku?birken1 pisze:Grubszych to się nie dało zrobić?Rozwałkuj ciasto bardziej to będzie lepiej. Po pewnym czasie suchary same twardnieją i przestają się kruszyć. Moje niemal od razu są dosyć twarde a po tygodniu to już nawet bardzo
.