Wakacyjny wypad rekonstrukcyjny. 29 lipiec-5 sierpień 2010
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Grzymek
- Gadu Gadu: 6909467
- Tytuł użytkownika: Na pohybel
Pisze się i to czterema kończynami na raz.
Od dawna coś takiego mi po głowie chodziło.
A tu prosze - Drim kam tru
A tak baj de łej to pozwolenie na wędkowanie można praktycznie w całej Polsce wykupić na konkretny akwen i okres, bardzo często nie jest nawet wymagana karta wędkarska, tak więc nie jest to problemem.
Przepraszam za OT ale muszę.
Od dawna coś takiego mi po głowie chodziło.
A tu prosze - Drim kam tru
A tak baj de łej to pozwolenie na wędkowanie można praktycznie w całej Polsce wykupić na konkretny akwen i okres, bardzo często nie jest nawet wymagana karta wędkarska, tak więc nie jest to problemem.
Przepraszam za OT ale muszę.
zazdroszczę bo już od 3 lat sprzęt leży w domu i się kurzy, a ja z tych co w lato chętnie by jezioro plexi pokryli.wolf78 pisze:za kilka dni jadę na okonki pod lód
"Lecą z mej gęby kumullusów kłęby..."
ehh, trza będzie po negocjować z lubą mą, może się uda:)
btw
ktoś się ewentualnie ze swą ładniejsza połówką by wybierał? może wtedy moja będzie łatwiej wyciągnąć, i secundo, co do psiaków mamy jakieś ograniczenia?
btw
ktoś się ewentualnie ze swą ładniejsza połówką by wybierał? może wtedy moja będzie łatwiej wyciągnąć, i secundo, co do psiaków mamy jakieś ograniczenia?
poczekaj, to chyba nie Ty jesteś organizatorem, nie ty decydujesz, czy się mylę?Kobra a ile masz lat?
Jak masz >18 to nie możesz
-
Treasure Hunter
- Tytuł użytkownika: DD Hammocks
- Kontakt:
Jestem przeciwny temu aby zabierać psiaki i inne zwierzaki. Mogą z tego wyniknąć niepotrzebne kłopoty.
Natomiast kwestia wieku to dosyć delikatna sprawa i mimo, ze generalnie nie mam nic przeciwko to myślę, że zarówno ja jak i władze forum będą spały spokojniej jeśli wyjazd będzie tylko dla osób pełnoletnich. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby osoba niepełnoletnia przyjechała z opiekunem.
Wolf78- udało się zrobić jakieś fotki terenu?
Natomiast kwestia wieku to dosyć delikatna sprawa i mimo, ze generalnie nie mam nic przeciwko to myślę, że zarówno ja jak i władze forum będą spały spokojniej jeśli wyjazd będzie tylko dla osób pełnoletnich. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie aby osoba niepełnoletnia przyjechała z opiekunem.
Wolf78- udało się zrobić jakieś fotki terenu?
Popieram jeżeli nie siedzi w temacie może się czuć nie najlepiej i mieć później ci za złe, chyba że takich połówek było by więcej.Grzymek pisze:Ale większym problemem może okazać się druga połówka ponieważ w naturalny sposób jest grupa ma oddzielną podgrupę, poza tym z praktyki wiem, że to zwykle nie jest dobry pomysł.
To jak tam do powyższej kwestii stosunkuje się organizator? Bo taka opcja wiele załatwia-chilli- pisze: ktoś się ewentualnie ze swą ładniejsza połówką by wybierał? może wtedy moja będzie łatwiej wyciągnąć, ...
-
Treasure Hunter
- Kontakt:
-
Treasure Hunter
- Kontakt:
-
Treasure Hunter
- Kontakt:
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Jezus! Demencja po prostu! Za dużo kanapek z szynką!
Świetnie. dołączę do Was 30go pod wieczór. Zaparkuję z drugiej strony jeziora (jeśli wybierzesz lokację Wolfa78), i podpłynę canoe. Przywiozę trochę pemikanu, tytoń, mąkę i oliwę. Jak znajdziecie jakąś barć w pobliżu to placki na słodko będą
Będę mógł zabrać jedną osobę z Wawy.
Wracam w niedzielę
Świetnie. dołączę do Was 30go pod wieczór. Zaparkuję z drugiej strony jeziora (jeśli wybierzesz lokację Wolfa78), i podpłynę canoe. Przywiozę trochę pemikanu, tytoń, mąkę i oliwę. Jak znajdziecie jakąś barć w pobliżu to placki na słodko będą
Będę mógł zabrać jedną osobę z Wawy.
Wracam w niedzielę
F..k it, I'll Do It Myself!
-
Treasure Hunter
- Kontakt:
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
Jadę na 100% chyba, że umrę lub doznam trwałego kalectwa.
Eeee, nie pchać się tak na ten zlot, bo nas wyspa nie pomieści i trzeba będzie spać na tratwach lub pomostach.
Eeee, nie pchać się tak na ten zlot, bo nas wyspa nie pomieści i trzeba będzie spać na tratwach lub pomostach.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
http://prymitywnetechnikiprzetrwania.blogspot.com/
- wolf78
- Gadu Gadu: 2813508
Witam wczoraj byłem pierwszy raz od lutego kilka min nad jeziorem i
ktoś chyba wykupił lub wydzierżawił wyspę, od sąsiada dowiedziałem się ze to jakaś grupa paramilitarna lub coś w tym stylu .W poniedziałek jadę na 2 dni to podpłynę i zapytam co i jak jeśli ktoś tam będzie
W zimie w autobusie rozmawiałem z Hakasem
wspominał coś o tym ze starają się o wyspę tak więc Hakasie jeśli to przeczytasz daj znać czy wiesz coś w tym temacie. 
- Parthagas
- Tytuł użytkownika: kumpel staffików
Co z tym wypadem rekonstrukcyjnym? Ta cisza mnie niepokoi. Albo to cisza przed burzą, albo już po.
"Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."