pierwsza od góry to okoniówka Dragon Millenium X-Fine 2,70m 2-12g na dole to Dragon Millenium Pike 2,7m 10-35g z kołowrotkiem Spro passion 740 fd
 pierwsza od góry to okoniówka Dragon Millenium X-Fine 2,70m 2-12g na dole to Dragon Millenium Pike 2,7m 10-35g z kołowrotkiem Spro passion 740 fd

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Niby po polsku ...ale nic nie rozumiemDriver pisze:Sandał puknął nieśmiało na 2 razy za pierwszym razem musiał się minąć po 5 sec poprawka i celnana kopyto relaxa nr 4 takie zielono czarno brokatowe

[/center]
[/center]Tresor, temat ten jest niewytłumaczalny od lat. Pytanie więc bez sensu.Tresor pisze:Niech mi wytlumaczy posiadacz butelki za 50zl co nim kierowalo przy zakupie.Ja osobiscie uzywam malej butelki po nesti.

Fotę wkleję ewentualnie za jakiś czas, ale morda bardzo podobna do tej, co na moim awatarze jest. Ot tak, sam chyba mnie wybrał, więc zostanie, będę miał towarzyszkę do leśnych spacerów, gorzej chyba będzie z jazdą rowerową.
 Fotę wkleję ewentualnie za jakiś czas, ale morda bardzo podobna do tej, co na moim awatarze jest. Ot tak, sam chyba mnie wybrał, więc zostanie, będę miał towarzyszkę do leśnych spacerów, gorzej chyba będzie z jazdą rowerową.