Witajcie.
Kiedyś byłem obecny na tym forum, ale to było bardzo dawno i pewnie nawet ci którzy byli wtedy aktywni dawno już mnie zapomnieli.
Ostatnio łażąc po necie natknąłem się znowu na RECON i jestem.
Pozdrawiam wszystkich.
Ostatnio zmieniony przez Fredi 2010-03-02, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Puszczaństwo jest całkowitą wiedzą o zwierzętach. Zdobywa się ją, śledząc i podchodząc je tak, aby można było obserwować ich naturalny sposób życia oraz poznać różne rodzaje zwierząt i ich rożne zwyczaje."
Skauting dla chłopców
_________________ "Ci, co czytają książki, powinni mieć dwa życia (oczywiście kosztem tych, którzy ich nie czytają)", "Mężczyzna musi mieć nałogi, najlepiej wyszukane, w przeciwnym wypadku nie ma się z czego wyzwalać."
Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 470 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-03-02, 01:00 Re: Witam.
Kubek napisał/a:
...i pewnie nawet ci którzy byli w tedy aktywni dawno już mnie zapomnieli.
Chciałbyś... Nie ma lekko, cudeniek które kiedyś prezentowałeś tak łatwo się nie zapomina. A i pisałeś też sporo; teraz będzie trzeba nadrobić zaległości
_________________ "...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
A kto by tam zapomniał kiedy robimy znowu najazd do Wysza?
Obawiam się, że Wyszowa by nas strasznie kęsim.
Witajcie wszyscy.
StaszeK Pomógł: 11 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Posty: 140 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-12, 11:36
Witam Cię.
Przez tyle czasu pewno wiele patentów przetestowałeś, więc podziel się nimi.
Fajnie się je czytało. Nadal gustujesz w SOGach ?
Pytam, bo już nie wyrabiam z czytaniem knives.pl i nie jestem na bieżąco. Czasami wpadam na tactical.pl