Jak dobrać rozmiar parki bo bluze mundurową ACU (kontrakt) noszę Large Regular
Gore-Tex ACU
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Gore-Tex ACU
Witajcie mam pytanie z okazji zbliżającej się wiosny planuje zakup parki z Gore-Tex. Chodzi mi o taką II Generacji w kamuflażu ACU/UCP. Gdzie można taką nową kupić tanio w Wawie ewentualnie na necie??? dziś w jednym ze sklepu ktoś mi proponował parke TEXAR za 270 zł... ktoś tego używał i może to ocenić
że to nie jest orginalne to oczywiście wiadomo.
- aciepk
- Tytuł użytkownika: UCePe ssie
Odpuść texara, parametry membrany ma, w porównaniu do gore-texu zastosowanego w oryginale, beznadziejne. A biorąc pod uwagę, za ile można dostać oryginalną parkę ECWCS II generacji w UCP to zakup kopii jest zupełnie nieopłacalny.Spooky251 pisze:dziś w jednym ze sklepu ktoś mi proponował parke TEXAR za 270 zł... ktoś tego używał i może to ocenićże to nie jest orginalne to oczywiście wiadomo.
Szukaj parki w takim samym rozmiarze. Parki II generacji mają spory oversize coby móc pod nie upchnać bieliznę i polar 300/thermal pro high loft. I naturalnie parka w rozmiarze L/R będzie dłuższa niż bluza ACU w takim samym rozmiarze.Jak dobrać rozmiar parki bo bluze mundurową ACU (kontrakt) noszę Large Regular
Kupowanie w Warszawie w którymkolwiek z demobili sobie odpuść. Tylko przepłacisz. Najlepiej jest upolować odpowiadający Ci egzemplarz na allegro. Przykładowe aukcje:Spooky251 pisze:Chodzi mi o taką II Generacji w kamuflażu ACU/UCP. Gdzie można taką nową kupić tanio w Wawie ewentualnie na necie???
Nówki
UCP new 1
UCP new 2
Używka stan idealny
UCP used
Co prawda nie w UCP, ale w czymś co przynajmniej w lesie będzie miało właściwości maskujące (Cena jak za parkę w woodlandzie jest bardzo okazyjna).
Woodland mint
PS.
ACU to nazwa munduru, UCP to kamuflażu.
- aciepk
- Tytuł użytkownika: UCePe ssie
To w takim razie odwiedź adresy, które podałem, popytaj, przymierz jak będą mieli odpowiednie rozmiary i kup na allegro. A jak nie będą mieli, to spytaj sprzedawców parek w UCP do których podałem linki, czy będziesz miał możliwość zwrotu w przypadku złego doboru rozmiaru.
Mylisz mundur (ACU) z kamuflażem (UCP).Spooky251 pisze:z tym że ja bym chciał ACU:)