2 x węgierski Zeltbahn M49/82 mint

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

normalnie śliczny
 normalnie śliczny 

. Szczególnie, że mało kto wie, jak nieciekawa jest obsługa ekranu dotykowego na mrozie, kiedy trzeba ściągać rękawice.
. Szczególnie, że mało kto wie, jak nieciekawa jest obsługa ekranu dotykowego na mrozie, kiedy trzeba ściągać rękawice. Zakupiony 29 sierpnia
 Zakupiony 29 sierpnia 
  . Do czasu
. Do czasu  . Zejście z Jasła nie jest szczególnie niebezpieczne, ale nie jest to spacer. Po wejściu w las, zaczyna miejscami być stromo, no i te dziury, wykroty i kamulce ukryte pod warstwą liści...
. Zejście z Jasła nie jest szczególnie niebezpieczne, ale nie jest to spacer. Po wejściu w las, zaczyna miejscami być stromo, no i te dziury, wykroty i kamulce ukryte pod warstwą liści...? Gdy ja kupowałem troszkę tego było na allegro i w różnych sklepachtomasz pisze:princeton teca eos
Dokładnie,w moim tak samo. Nie ma czegoś takiego, że świeci ciągle taką samą jasnością, a potem ciach bateryjki rozładowane i jest ciemno jak w ....( tak dokładnie jak tamDąb pisze:Mój Petzl do końca nie świeci tak samo.sajmon pisze:Nie jest tak jak w Petzl'ach że właściwie do samego końca żywotności akumulatora świeci tak samo.
 ), stopniowo siła światła spada.
 ), stopniowo siła światła spada.