. Fotki z majowego pobytu w Bieszczadach ,a dokładniej w m.Wetlina.
 . Fotki z majowego pobytu w Bieszczadach ,a dokładniej w m.Wetlina.klik
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
 . Fotki z majowego pobytu w Bieszczadach ,a dokładniej w m.Wetlina.
 . Fotki z majowego pobytu w Bieszczadach ,a dokładniej w m.Wetlina. na jednym ze zdjęć "walisz kuflowe" a na następnym prowadzisz motor
  na jednym ze zdjęć "walisz kuflowe" a na następnym prowadzisz motor    
  czy to tylko tak wygląda na zdjęciach...
  czy to tylko tak wygląda na zdjęciach... . "Kufel' to waliłem codziennie po zejściu z gór. Za punkt honoru postawiłem sobie odwiedzenie wszystkich barów w Wetlinie
. "Kufel' to waliłem codziennie po zejściu z gór. Za punkt honoru postawiłem sobie odwiedzenie wszystkich barów w Wetlinie   . Ba nawet jeden cały dzień poświęciłem na takie "zwiedzanie"
 . Ba nawet jeden cały dzień poświęciłem na takie "zwiedzanie"   . A winą obarczam za to swoją połowicę bo chodząc z nią nie mogłem się wyhasać więc po zejściu trzeba było zrobić coś z nadmiarem energii
 . A winą obarczam za to swoją połowicę bo chodząc z nią nie mogłem się wyhasać więc po zejściu trzeba było zrobić coś z nadmiarem energii   (dostałem jeden dzień "wolnego" na pobieganie po górach - tylko jeden i aż jeden
  (dostałem jeden dzień "wolnego" na pobieganie po górach - tylko jeden i aż jeden   )   A pojazd stał sobie spokojnie w garażu tam gdzie wynajmowaliśmy pokoik. Jedynie jeden dzień jeździliśmy trampkiem nie licząc przyjazdu i wyjazdu.
 )   A pojazd stał sobie spokojnie w garażu tam gdzie wynajmowaliśmy pokoik. Jedynie jeden dzień jeździliśmy trampkiem nie licząc przyjazdu i wyjazdu.no fakt plasuje się zaraz za PodlasiemApo pisze:Jedno z ładniejszych i bardziej urokliwych miejsc w Polsce

. Jest to plecak przystosowany do rajdów gdzie ważna jest masa plecaka i gdzie niesiony sprzęt również jest bardzo lekki. Trzeba umieć go pakować gdyż plecy są miękkie ,a od bagażu oddziela nas kawałek materiału i wyjmowanej 3-4 mm gąbki. Do tej pory niosłem w nim najwięcej coś około 12 kg i mimo cienkich ramion bez żadnych zmiękczaczy było wygodnie i byłem w stanie nawet podbiegać z takim obciążeniem ,ale optymalna waga to ok. 5kg. Co do bukłaka to jest to rewelacyjne rozwiązanie jak dla mnie. Praktycznie nie czuje różnicy w wadze plecaka czy bukłak jest pusty czy zalany po brzegi - cała masa wody rozkłada się niewyczuwalnie na biodra. Podsumowując w letnie miesiące czy idę na 2 dni czy na 7 inov  idzie ze mną i mieszczę się w niego bez problemu. Zimą troszkę gorzej ale na 2 dni mieściłem się spokojnie
  . Jest to plecak przystosowany do rajdów gdzie ważna jest masa plecaka i gdzie niesiony sprzęt również jest bardzo lekki. Trzeba umieć go pakować gdyż plecy są miękkie ,a od bagażu oddziela nas kawałek materiału i wyjmowanej 3-4 mm gąbki. Do tej pory niosłem w nim najwięcej coś około 12 kg i mimo cienkich ramion bez żadnych zmiękczaczy było wygodnie i byłem w stanie nawet podbiegać z takim obciążeniem ,ale optymalna waga to ok. 5kg. Co do bukłaka to jest to rewelacyjne rozwiązanie jak dla mnie. Praktycznie nie czuje różnicy w wadze plecaka czy bukłak jest pusty czy zalany po brzegi - cała masa wody rozkłada się niewyczuwalnie na biodra. Podsumowując w letnie miesiące czy idę na 2 dni czy na 7 inov  idzie ze mną i mieszczę się w niego bez problemu. Zimą troszkę gorzej ale na 2 dni mieściłem się spokojnie   Z typowo turystycznym czy surfifalowym szpejem będzie już ciężko
  Z typowo turystycznym czy surfifalowym szpejem będzie już ciężko  . Jak chcesz z tym plecakiem biegać czy chodzić "na szybko i lekko" będziesz zadowolony tylko pamiętaj ,że plecak ten wymusi wówczas na Tobie posiadanie konkretnego sprzętu od ciuchów po gary. Jak chcesz chodzić na posiadówy przy bunkrze, rybki czy spokojne poszwędanie się po lasach z kiełbachą flachą i ogniskiem to lepiej go sobie odpuść nie jest on do tego stworzony
. Jak chcesz z tym plecakiem biegać czy chodzić "na szybko i lekko" będziesz zadowolony tylko pamiętaj ,że plecak ten wymusi wówczas na Tobie posiadanie konkretnego sprzętu od ciuchów po gary. Jak chcesz chodzić na posiadówy przy bunkrze, rybki czy spokojne poszwędanie się po lasach z kiełbachą flachą i ogniskiem to lepiej go sobie odpuść nie jest on do tego stworzony  uffff ale się rozpisałem
  uffff ale się rozpisałem   ale mam nadzieje ,że pomogłem
 ale mam nadzieje ,że pomogłem