Więcej zdjęć : https://picasaweb.google.com/1034925688 ... xeePvfXPIQ
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

normalnie studnia bez dna!
  normalnie studnia bez dna!   

Ano obiektywy zamierzam tylko dwa póki co kupić (szerokokątny i tele), ale to raczej za jakiś czas, póki co postaram się wycisnąć jak najwięcej z tego zestawowego, który wbrew pozorom wcale nie jest taki zły. Co do pozostałych akcesoriów, to na szczęście przynajmniej statywy nie są drogie więc niedługo się na pewno zaopatrzę w jakiś
 Ano obiektywy zamierzam tylko dwa póki co kupić (szerokokątny i tele), ale to raczej za jakiś czas, póki co postaram się wycisnąć jak najwięcej z tego zestawowego, który wbrew pozorom wcale nie jest taki zły. Co do pozostałych akcesoriów, to na szczęście przynajmniej statywy nie są drogie więc niedługo się na pewno zaopatrzę w jakiś 

Tylko dwaBlizbor pisze:obiektywy zamierzam tylko dwa póki co kupić (szerokokątny i tele),
 , zobacz ile obiektywów ma w ofercie Canon viewtopic.php?t=5032&postdays=0&postorder=asc&start=120
, zobacz ile obiektywów ma w ofercie Canon viewtopic.php?t=5032&postdays=0&postorder=asc&start=120 

)
 ) 

Jo, doszedł, działa i w ogóle jest piękny i cudownyyaktra pisze:Ooo, widzę, że doszedł, no no. Ja czekam na "przypływ" gotówki, jeszcze...Od dawna już nosiłem się z zamiarem kupienia lustrzanki cyfrowe
 Szkoda tylko że kitowego obiektywu tak szybko nie zmienię na coś lepszego. W każdym razie, jak tylko zanabędziesz swój egzemplarz i będziesz miał trochę wolnego czasu, to trzeba będzie zorganizować jakąś całodniową ekspedycję fotograficzną z Krzyśkiem
 Szkoda tylko że kitowego obiektywu tak szybko nie zmienię na coś lepszego. W każdym razie, jak tylko zanabędziesz swój egzemplarz i będziesz miał trochę wolnego czasu, to trzeba będzie zorganizować jakąś całodniową ekspedycję fotograficzną z Krzyśkiem 
Moja 500-ka nie taka znów staraBlizbor pisze:jak tylko zanabędziesz swój egzemplarz
 , piątek mam wolny, od rana tak do 15: 00/ 16: 00 na lajcika na Puszczę można...
, piątek mam wolny, od rana tak do 15: 00/ 16: 00 na lajcika na Puszczę można... rob30 pisze:No, to teraz Ci się zacznie... może kupić nowy obiektyw, może lampę błyskową, statyw by się przydał, a i blenda 5 w 1 nie zawadzi...normalnie studnia bez dna!
Zacnych fotek życzę!

- hmm drewienko czy micarta ?
  - hmm drewienko czy micarta ?

[/center]
 [/center]