To jest nóż Jaxon , mam taki kupiony w wędkarskim , już nie pamiętam za ilesoohy pisze:Jak go złamię, czy coś
 jak nie będziesz katował , to trochę Ci posłuży  ,a jak by coś to reflektuję w tą pochewkę
  jak nie będziesz katował , to trochę Ci posłuży  ,a jak by coś to reflektuję w tą pochewkę   Pozdrawiam.
  Pozdrawiam.Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
 nie dbasz o nożyk  :-/  zamiast batonować to postaraj się o jakąś siekierkę
  nie dbasz o nożyk  :-/  zamiast batonować to postaraj się o jakąś siekierkę   pochewka skórzana przydała by mi się ,bo ma ''klimat'',chociaż też nie narzekam na plastikową od Morki - ten nożyk Jaxona też ma czarną pochwę a'la Mora , noszę go na ryby , u mnie każdy nóż do czego innego jest  ,do rąbania mam małą siekierkę.
 pochewka skórzana przydała by mi się ,bo ma ''klimat'',chociaż też nie narzekam na plastikową od Morki - ten nożyk Jaxona też ma czarną pochwę a'la Mora , noszę go na ryby , u mnie każdy nóż do czego innego jest  ,do rąbania mam małą siekierkę. Akurat czasami nie ma możliwości użycia siekiery, bo w piwnicy małego klocuszka bym nie miał jak przerąbać, tym bardziej, że tu chodziło o precyzyjne batonowanie
 Akurat czasami nie ma możliwości użycia siekiery, bo w piwnicy małego klocuszka bym nie miał jak przerąbać, tym bardziej, że tu chodziło o precyzyjne batonowanie  Tłumaczyłem już jak było i nadal zostanę przy tym, że po prostu miało prawo zdarzyć się takie coś
 Tłumaczyłem już jak było i nadal zostanę przy tym, że po prostu miało prawo zdarzyć się takie coś 
 ) ?
 ) ?

otóż toTemat to "oddam za free", a nie "przyjmę". Na kilku forach już coś takiego się działo. Najlepiej zrobić osobny temat dla 'potrzebujących', albo zaznaczyć, że nie ma możliwości 'składania zamówień'. Ostatecznie zawsze było więcej zapotrzebowania niż oddających i nie szło się zorientować w wątku.
 )
 ) 

Rezerwacja do niedzieli
 Rezerwacja do niedzieli